Op vrijdag 17 januari start de korte cursus Instrumentale Oriëntatie. Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en wil je graag een instrument spelen, maar je weet nog niet welk instrument het beste bij je past, geef je dan op voor deze cursus.

In een groepje van maximaal 5 leerlingen wordt er eenmaal per week gedurende 45 minuten een instrument behandeld en bespeeld. De cursus duurt 6 weken en de instrument die je leert kennen zijn gitaar, piano / keyboard, saxofoon / klarinet, slagwerk, trompet en viool.

Voor deze cursus heb je geen muzikale kennis nodig. De docenten houden een evaluatieformulier bij, dat besproken kan worden met leerling en ouders aan het einde van de cursus. Tijdens dit 10-minuten gesprek worden ervaringen van docenten en leerlingen besproken om zo te bepalen welk instrument het beste bij je past.

Bij voldoende aanmeldingen start deze cursus start op vrijdag 17 januari 2020. De lestijd van 15.45 tot 16.30 uur. De lessen worden gegeven in het Fort in Weesp. De kosten van de cursus zijn € 85,-. Doe je mee? Meld je aan middels de inschrijfbutton.